ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ FORUM

Πήγαινε κάτω

ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ FORUM

Δημοσίευση  Admin Την / Το Τετ Φεβ 24, 2010 2:11 am

Oι δημοσιεύεσεις στο συγκεκριμένο forum δεν πρέπει να έχουν κερδοσκοπικό χαρακτήρα.

Το συγκεκριμένο forum δεν αποσκοπεί στην δημιουργία κάποιου club παρά μόνο στην ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων.

Το συγκεκριμένο forum δεν έχει σαν σκοπό την προώθηση εμπορικών συμφερόντων από όπου και αν προέρχονται.

Όταν αναφέρεστε σε επαγγελματίες (πχ συνεργεία) το κάνετε μόνο επώνυμα. Ποτέ μόνο με το username που χρησιμοποιείτε στο forum.
Γράφετε στο τέλος του post όνομα και επίθετο. Αν δεν γίνει αυτό τότε η διαχείριση είναι αναγκασμένη να διαγράψει την συγκεκριμένη δημοσίευση.
Επίσης είναι προτιμότερο στις περιπτώσεις που έχουμε κάποια παράπονα από κάποια συνεργεία να γράφουμε μεν ότι δεν μείναμε ευχαριστημένοι αλλά όχι να εξαπολύουμε κατηγορίες δημόσια. Όποιον ενδιαφέρουν οι αιτίες για τις οποίες δεν έμεινε ευχαριστημένος κάποιος μπορεί να το μάθει με pm (προσωπικό μύνημα). Όλα αυτά γίνονται για να προστατευτεί το forum αλλά και εσείς προσωπικά από κακόβουλες ή κερδοσκοπικού τύπου ενέργειες στα πλαίσια του αθέμητου ανταγωνισμού όπως και για νομικούς λόγους. Το internet μας δίνει πολλές ελευθερίες αλλά υπάρχουν και οι νόμοι βλέπετε......

Οι διαχειριστές και οι συντονιστές προσπαθούν να διατηρούν το περιεχόμενο αυτής της Δ. Συζήτησης καθαρό από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Επειδή όμως είναι αδύνατο να ελέγχονται όλα τα μηνύματα που αναρτώνται, γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του μηνύματος και όχι την άποψη των διαχειριστών, των συντονιστών και του webmaster (εκτός από τα μηνύματα τα οποία αναρτήθηκαν από αυτούς) και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά.

Συμφωνείτε να μην αναρτάτε μηνύματα με υβριστικό, άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο, συκοφαντικό, απεχθές, απειλητικό, με πορνογραφικό προσανατολισμό ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που υπόκειται στην νομοθετική αρχή. Μη συμμόρφωση θα οδηγήσει σε άμεση και μόνιμη διαγραφή του μέλους (με γνωστοποίηση της ενέργειάς του στο φορέα παροχής υπηρεσιών Internet μέσω του οποίου συνδεθήκατε). Η διεύθυνση IP του εκάστοτε μηνύματος καταγράφεται για να διασφαλιστεί το περιεχόμενο των αναρτήσεων όπως ήδη ορίστηκε. Συμφωνείτε ότι ο webmaster, ο διαχειριστής ή ο συντονιστής έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν, να επεξεργαστούν ή να μετακινήσουν οποιαδήποτε ανάρτηση ή Θ. Ενότητα το περιεχόμενο της οποίας δεν πληροί τους όρους χρήσης. Ως μέλος αποδέχεστε να αποθηκευτούν οι πληροφορίες, τις οποίες θα εισαγάγετε, σε βάση δεδομένων. Οι πληροφορίες αυτές δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν σε τρίτο πρόσωπο ή φορέα χωρίς την άδειά σας, όμως ο webmaster, ο διαχειριστής ή ο συντονιστής δεν φέρει την ευθύνη απώλειάς τους από κακόβουλους χρήστες σε περίπτωση εισβολής τους στον διακομιστή.

Αυτό το σύστημα της Δ. Συζήτησης βασίζεται σε cookies τα οποία αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας. Τα cookies αυτά δεν περιέχουν καμία απολύτως πληροφορία από τα στοιχεία που θα εισαγάγετε παρακάτω, εξυπηρετούν μόνο στο να βελτιωθεί η περιήγησή σας στην Δ. συζήτηση. Η e-mail διεύθυνσή σας χρησιμοποιείται μόνο για την επιβεβαίωση των στοιχείων εγγραφής σας και του κωδικού σας, καθώς και για την αποστολή νέου κωδικού σε περίπτωση που λησμονήσετε το τρέχοντα ενεργό κωδικό σας.

Με την εγγραφή σας δεσμεύεστε με τους ανωτέρω όρους.
avatar
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 158
Ημερομηνία εγγραφής : 08/05/2009
Ηλικία : 45

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://nivagr.forumotion.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης